Ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων

Δημοσίευση: 20/11/2012 03:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
327 προβολές

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης στο Νομό Ηρακλείου σας προσκαλεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου στις 18:00μ.μ., στην Ημερίδα για την υγιεινή & ασφάλεια των τροφίμων που διοργανώνει.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

18.00-18.45: «Χρήσιμες συμβουλές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων -  Προστασία καταναλωτών - Ελεγκτικοί μηχανισμοί».

Εισηγητής : Παπαδάκης Αντώνης, Υγιεινολόγος - Επόπτης Δημόσιας Υγείας στη Δ/νση Δημ. Υγείας Περιφέρειας Κρήτης.

18.45-19.30: «Περιβαλλοντική εκπαίδευση και υγιεινή διατροφή με τοπικά προϊόντα».

Εισηγήτρια: Σφακιανάκη Μαρία, Γεωπόνος - Μsc Βιολόγος, Υπεύθυνη Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών.

19.30-19.45: «Μικροβιολογική υγιεινή τροφίμων και ύδατος σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

Εισηγητής: Πανούλης Χρήστος, Μικροβιολόγος - Υγιεινολόγος τροφίμων - Τεχνικός υπεύθυνος Περιφερειακού εργαστηρίου Δημ. Υγείας (ΠΕΔΥ Κρήτης).

19.45-20.30: Ανοικτή συζήτηση.

Η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ημερ/νίες: 22/11/2012 18:00
Τοποθεσία: Βασιλική Αγίου Μάρκου