Ηρακλής - ΟΦΗ 1-1

Δημοσίευση: 14/09/2008 12:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
744 προβολές

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και του ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκαρσία στο 14', ενώ ο Εντόι στο 69' ισοφάρισε για τους Κρητικούς.

Εικόνα του αγώνα

Ο “γηραιός” μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην πρώτη ευκαιρία μάλιστα που δημιούργησαν οι παίκτες του Άνχελ Πεντράθα στον αγώνα, ευτύχησαν να προηγηθούν. Στο 14' ο Κονέ με πολύ όμορφη προσπάθεια από δεξιά, άλλαξε παιχνίδι για τον Γκαρσία ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής και αριστερά νίκησε τον Μάλαρτζ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Οι κυανόλευκοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να φανούν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Εξαίρεση αποτέλεσε η προσπάθεια του Αγρίτη στο 44' ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάλαρτζ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ωστόσο να νικά τον επιθετικό του Ηρακλή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ανασυντάχθηκε και προσπάθησε να κερδίσει μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 53' ο Κονέ βρέθηκε σε πλάγια θέση μετά από μπαλιά του Αγρίτη, έπιασε το βολ-πλανέ όμως το οριζόντιο δοκάρι του Μάλαρτζ στέρησε από τους γηπεδούχους ένα δεύτερο τέρμα και κατ' επέκταση τη νίκη στον αγώνα. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση.

Τρία λεπτά μετά το δοκάρι του Κονέ, ο Σφακιανάκης με όμορφη εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κοβαλέφσκι με την μπάλα να περνάει στη συνέχεια άουτ. Στο 69' ο Εντόι βρέθηκε έξω από την περιοχή, στόπαρε όμορφα την μπάλα και παρά το σκληρό μαρκάρισμα του Κατσαμπή μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοβαλέφσκι ισοφαρίζοντας για τον ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα σε δύο περιπτώσεις μετά την ισοφάριση έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες να κλέψουν τη νίκη. Αρχικά με τον Εντόι ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Κοβαλέφσκι, ενώ λίγο αργότερα ο Πίτσος από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Πηγή: contra.gr