Σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Άλμπα επικράτησε 77-55 της απογοητευμένης Ζαλγκίρις στο Βερολίνο.
Στο εν λόγω παιχνίδι μέτρησε -περισσότερο από κάθε άλλη φορά- το κίνητρο. Παίζοντας για τελευταία φορά στην μπροστά στο κοινό της η γερμανική ομάδα ήθελε μια καλή, αποχαιρετιστήρια, εμφάνιση, την οποία φρόντισε να συνδυάσει με μια επιβλητική νίκη.
Από το 14-6 της πρώτης περιόδου ήταν ξεκάθαρο ποιος ο ρόλος των δύο ομάδων στο παρκέ. Η Άλμπα είχε τα ηνία και με το επιμέρους 27-15 στο δεύτερο δεκάλεπτο, απέκτησε μια τέτοια διαφορά που αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη. Δεν έκανε άλλωστε προσπάθεια η Ζαλγκίρις να επιστρέψει. Χωρίς κουράγιο οι παίκτες του Πλάθα, αποδέχθηκαν τη μοίρα τους και ούτε καν που μάζεψαν την εις βάρος του διαφορά, η οποία στη διάρκεια της τρίτης περιόδου άγγιξε τους 30 πόντους (59-31).
Τα δεκάλεπτα: 14-6, 41-21, 61-36, 77-55
Άλμπα: Σούλτζε, Σαφάρτζικ 3(1), Τόμπσον 16, Φούλε, Μπάιαρς 12(2), Τζέντοβιτς 8(5), Μιράγες 5(6ρ), Γουντ 8(2), Τραορέ 8, Φόστερ 6(2), Ιντμίχι 5(1), Μόρλι 6
Ζαλγκίρις: ΜακΓκραθ 5(1), Ντ.Λαβρίνοβιτς 6, Γιουσκεβίτσιους 4, Λιπκεβίτσιους 2, Γιαφτόκας 1(6ρ), Ντέλας 8(1), Κουζμίνσκας 7, Λαφαγέτ 3(1), Καουκένας 4, Φουτ, Κ.Λαβρίνοβιτς 15(2τρ, 5ρ)