Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του μετά τη νίκη τους επί της Σιένα.
Η διαφορά με πέρσι είναι πολύ απλή. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Απλά πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και συνεχίζουμε. Πέρσι κοιμηθήκαμε μετά τη νίκη των 48 πόντων, φέτος δεν είναι το ίδιο. Σεβόμαστε πολύ τη Σιένα κι απλά πρέπει να προετοιμαστούμε παιχνίδι, παιχνίδι. Δεν υπάρχει φαβορί στη σειρά ούτε τώρα. Δε νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Θεωρώ ότι το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ότι σπάσαμε την έδρα δε σημαίνει τίποτα".
Από την πλευρά του, ο κόουτς της Σιένα Σιμόνε Πιανιτζάνι δήλωσε: "Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά δέκα πόντων, αλλά στο τέλος δεν κρατήσαμε αυτό το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός έχει αθλητική ομάδα και έπρεπε να βάλουμε πολλή ενέργεια, γι΄αυτό χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Μας κούρασε και κάναμε κάποια άστοχα σουτ και λάθη που έβαλαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι.
Τα φάουλ που είχε ο Λαβρίνοβιτς μας ανάγκασε να παίξουμε πολλή ώρα με τον Άντερσεν και δεν είχαμε πολλές λύσεις από τους ψηλούς. Κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες στιγμές άλλαξαν το μομέντουμ το παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, κυρίως μέσα στο ζωγραφιστό,να έχουμε περισσότερη ενέργεια και ελπίζω ότι ο Άντερσεν να κάνει το ίδιο σπουδαίο παιχνίδι και να έχει μεγαλύτερη βοήθεια".