Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, δεν είναι καν η πρώτη φορά που γράφεται ως φήμη, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η πηγή φαντάζει αξιόπιστη. Ναι, ο Κόμπε Μπράιαντ ίσως παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.
Tουλάχιστον αυτό εκμυστηρεύτηκε συμπαίκτης του στους Λέικερς σε αμερικανικό μέσο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κόμπε απείλησε ότι αν οι συζητήσεις για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας στο ΝΒΑ δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως και υπάρξει λοκ-άουτ τότε θα παίξει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο πιο πιθανός προορισμός του Μπράιντ, αν και εφόσον πάρει τη μεγάλη απόφαση, είναι η Ιταλία, ωστόσο με τα παρόντα οικονομικά δεδομένα δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις του Αμερικανού σούπερ σταρ. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Νικς πάντως έσπευσε να αστειευτεί: “Αν πάει Ιταλία, θα πάω μαζί του”.