Ομπράντοβιτς: Χαρούμενος για την πρόκριση αλλά...

Δημοσίευση: 24/02/2012 09:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
74 προβολές

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος ήταν ναι μεν ικανοποιημένος για την πρόκριση, αλλά φανερά προβληματισμένος για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο κόουτς των "πρασίνων" δήλωσε: "Είχα πει ότι η Μιλάνο είναι διαφορετική ομάδα τώρα και αγωνίζεται πολύ καλύτερα. Έτσι ήταν και άξιζε τη νίκη. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ άσχημα στην άμυνα και τους δώσαμε πολλούς φθηνούς πόντους, ενώ επιθετικά κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας. Τουλάχιστον παλέψαμε μέχρι τέλους, κάτι που αποτυπώνεται στις 14 παραπάνω κατοχές. Είναι κάτι που επιδιώκουμε, αλλά αν μετά τα επιθετικά ριμπάουντ δεν μπορείς να σκοράρεις, είναι φυσιολογικό να χάσεις.

Είχαμε το τραγικό 12/32 κάτω από την ρακέτα, σε σουτ δύο - τρία μέτρα, και 2/16 τρίποντα! Με τόσο άσχημα ποσοστά είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις.

Το αστείο είναι ακόμα και έτσι προκριθήκαμε στους "8". Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι χαρούμενος. Παράλληλα μπορούμε να πάμε στο Καζάν και με νίκη να είμαστε πρώτοι. Στα λόγια βέβαια όλα εύκολα είναι. Αν θέλουμε να πετύχουμε, θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Θα πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι και να εντοπίσουμε πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν".