Τα μέτρα ασφαλείας για το ΠΑΟΚ - Άρης

Δημοσίευση: 23/12/2011 10:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
129 προβολές

Τι αποφασίστηκε για το ντέρμπι των δύο αιωνίων που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την 10η αγωνιστική της "Βasket League ΟΠΑΠ".

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (22/12) η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη για την 10η αγωνιστική της "Βasket League ΟΠΑΠ" στις 28/12 τα οποία θα είναι ίδια με τον περσινό πέμπτο τελικό των δύο ομάδων.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς και αυτά που αποφασίστηκαν είναι τα εξής: Να μείνουν κενά τα δύο διαζώματα πάνω από την φυσούνα που θα εισέλθει στο γήπεδο η ομάδα του Αλεξανδρή, η VIP 4 να είναι κλειστή και ο Αρης να πάρει 25 προσκλήσεις.

Το δίχτυ μπροστά από το ένα πέταλο θα παραμείνει ως έχει, ενώ οι " κίτρινοι" αρνήθηκαν να γίνει το ματς στις 19:00 (αντί για 17:00) αφού όταν είχαν κάνει αίτημα να αλλάξει η ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχε γίνει δεκτό και έτσι "δήλωσαν" πως για οποιαδήποτε αλλαγή ώρας είναι αρνητικοί.