Επιτέλους έκανε σεφτέ στο Παρίσι ο Φέντερερ

Δημοσίευση: 13/11/2011 08:11
Συντάκτης: Alka Kakou
327 προβολές

Τόσους και τόσους τίτλους έχει πάρει ο Ρότζερ Φέντερερ στην ζηλευτή καριέρα του, αυτός του Masters του Παρισιού όμως του είχε ξεφύγει.

Κάτι που άλλαξε την Κυριακή (13/11), όταν ο 30χρονος Ελβετός νίκησε στον τελικό τον Γάλλο Τζο Ουίλφριντ Τσονγκά με 6-1, 7-6(3), προσθέτοντας μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό του.

Αυτός μάλιστα ήταν ο τρίτος φετινός του τίτλος, μετά τον θρίαμβο στη Ντόχα στις αρχές της χρονιάς και στη Βασιλεία την προηγούμενη εβδομάδα ενώ είναι το 18ο τρόπαιο Masters που κατακτά. Έτσι πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Ραφαέλ Ναδάλ, που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 19 τίτλους Masters ενώ ξεπέρασε κατά έναν τον Αντρέ Αγκάσι.

"Περίμενα πολύ καιρό για αυτό τον τίτλο. Είμαι ευχαριστημένος που επιτέλους τα κατάφερα" τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ, ο οποίος πηγαίνει με...άγριες διαθέσεις στο Λονδίνο για τον τελικό των τουρνουά της ATP.