Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Λονδίνο

Δημοσίευση: 06/05/2012 09:05
Συντάκτης: archived
326 προβολές

Στον Α' Όμιλο κληρώθηκε η Εθνική ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με αντιπάλους την Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία, την Αυστραλία και το Καζακστάν.

Στον ευκολότερο από τους δύο ομίλους του Ολυμπιακού τουρνουά θα συμμετάσχει η Εθνική ανδρών, που κληρώθηκε με αντιπάλους την Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία, την Αυστραλία και το Καζακστάν.

Για να προκριθεί στα προημιτελικά, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να καταλάβει μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Αν προκριθεί, στους "8" θα βρει στο δρόμο της μία εκ των ΗΠΑ, Ουγγαρίας, Σερβίας, Μαυροβουνίου, Ρουμανίας και Μεγάλης Βρετανίας, που συνθέτουν το Β' όμιλο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Εθνικής, αντιμετωπίζει αρχικά την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και εν συνεχεία την Αυστραλία, το Καζακστάν, την Κροατία και τέλος την Ισπανία.