Βλέπει Τζόκοβιτς ο Παγδατής στη Βασιλεία

Δημοσίευση: 02/11/2011 11:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
311 προβολές

Στα προημιτελικά του τουρνουά 1.125.000 δολαρίων της Βασιλείας προκρίθηκε την Τετάρτη (02/11) ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη συνέχεια θα βρει απέναντι του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κύπριος (Νο57 στην παγκόσμια κατάταξη) τα βρήκε σκούρα από τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ελβετό Μίχαελ Λάμερ (Νο332), ωστόσο τέλος καλό όλα καλά. Τον νίκησε με 7-6(2), 6-7(2), 6-3 μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά και μπήκε στην οκτάδα του της διοργάνωσης, περιμένοντας τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δεν έχει τσεκάρει ακόμα το εισιτήριο για τα προημιτελικά αλλά αναμένεται να το κάνει. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προαναφερόμενα, τότε οι δύο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι για έκτη φορά. Ο Τζόκοβιτς μετράει μόνο νίκες, με την πρώτη να είναι το 2007 και την πιο πρόσφατη στο φετινό Wimbledon.