Στην ανακρίτρια η μητέρα του 11χρονου από τη Ρωσία

Δημοσίευση: 18/07/2013 10:07
Συντάκτης: archived
621 προβολές

Κάνοντας ένα ταξίδι - αστραπή, η μητέρα του 11χρονου αγοριού που κατακρεουργήθηκε από τον 20χρονο ανιματέρ, σε ξενοδοχείο στον Ανισσαρά Χεροσνήσου, βρέθηκε στο Ηράκλειο προκειμένου να δώσει κατάθεση στην Ανακρίτρια.

Ένα ταξίδι επιβεβλημένο, μιας και η κατάθεση της μητέρας θα συμβάλλει στην εξέλιξη της διαδικασίας και του ανακριτικού έργου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς" η 37χρονη δεν μπροούσε να καταθέσει νωρίτερα, καθώς βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του 11χρονου γιου της, ο οποίος έδινε μάχη για τη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ αμέσως μετά χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία.

Την ίδια ώρα ο 20χρονος που επιτέθηκε στο 11χρονο παιδί, παραμένει κρατούμενος στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.