Football League: Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δημοσίευση: 21/11/2012 09:11
Συντάκτης: archived
191 προβολές

Ο Εθνικός Γαζώρου πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας 1-0 της Αν. Γιαννιτσών και είναι στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα που κέρδισε την Καβάλα (1-0) στη Ριζούπολη. Πέμτπη σερί ισοπαλία για την Παναχαϊκή.

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό Γαζώρου στα Γιαννιτσά επί της Αναγέννησης στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Διλμπέρη σκόραρε νωρίς και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό με τον Γκόγκα και κατάφερε να φύγει με το διπλό που στέλνει τον Εθνικό στους 18 βαθμούς -παραμένοντας πρώτος- και αφήνοντας την Αναγέννηση στους 15. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας χάθηκε στο 52ο λεπτό όταν ο Χατζόγλου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Μαζί με τον Εθνικό και ο Απόλλων Αθηνών, ο οποίος νίκησε 1-0 την Καβάλα στη Ριζούπολη στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη 10η αγωνιστική. "Χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Βοσνιάδη ο Χιντζίδης στο 25ο λεπτό, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία της Καβάλας για την ισοφάριση χάθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το δοκάρι του Μοκάκε. Η Καβάλα παρέμεινε στους 12 βαθμούς χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στα ψηλά πατώματα.

Τα πάνω του παίρνει ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος μετά την ισοπαλία στην Καβάλα την περασμένη αγωνιστική, νίκησε 2-1 τον Βύζαντα Μεγάρων και διατήρησε την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Χαϊκάλη στο 29ο λεπτό, ενώ οι στο 54ο λεπτό ο Ποκόνγκ έδωσε στον Ηρακλή "αέρα" δύο τερμάτων. Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη μείωσε λίγο αργότερα με τον Ντιαλό, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει έστω την ισοπαλία.

Γκέλα μπορεί να θεωρηθεί η ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Θρασύβουλο (0-0). Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έμεινε στο 0-0 με τους "πράσινους" και έφτασε τους 14 βαθμούς χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ζήκου στον πάγκο, παραχωρώντας την 5η σερί ισοπαλία στο εφετινό πρωτάθλημα! Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 24', ο Ογκονσότο όμως απάντησε στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 73' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο της νίκησε παραχωρώντας "λευκή" ισοπαλία στον Φωκικό. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τα επεισόδια και τη σύρραξη μετά το τελευταίο σφύριγμα του ματς, αφού οι Κρητικοί θεωρούν πως οι αντίπαλοί τους έκαναν καθυστερήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στο τέλος.

Στο... βούρκο του "Ελ Πάσο" η Καλλιθέα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, την οποία νίκησε 1-0. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη χρειάστηκε το γκολ του Ατματζίδη στο 82ο λεπτό για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει βαθμολογικά κόντρα στη Νίκη Βόλου του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης-Καβάλα 1-0

(25' Χιντζίδης)

Ηρακλής-Δόξα Δράμας 0-0

Καλλιθέα-Νίκη Βόλου 1-0

(82' Ατματζίδης)

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός 0-0

Πιερικός-ΑΕΛ Καλλονής 1-1

(42' Φαμπίνιο - 38' Λεοζίνιο)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου 0-1

(10' Γκόγκας)

Αναγέννηση Επανομής-Παναχαϊκή 1-1

(73' Ογκουνσότο - 24' Βασιλαντωνόπουλος)

Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων 2-1

(29' Χαϊκάλης, 54' Ποκόνγκ - 60' Ντιαλό)

Εργοτέλης-Φωκικός 0-0

Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος 0-0

* Ρεπό έχει η ΑΕΛ