Mακρής: Τεράστιο το μέγεθος του ΟΦΗ

Δημοσίευση: 31/01/2013 10:01
Συντάκτης: archived
203 προβολές

Ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ είναι ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κρητική ομάδα.

"Έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολύ καλή έδρα και γενικά η εικόνα που έχω από τον ΟΦΗ είναι φανταστική", είπε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός μέσος.

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας: "Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ότι μου ζητήσει η ομάδα, είμαι σε καλή κατάσταση καθώς όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις".

Αναφορικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, ο Γιώργος Μακρής τόνισε: "Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μας εδώ και μέρες, όμως τώρα βρέθηκε η χρυσή τομή και κατέβηκα στο Ηράκλειο".

Νοκ άουτ για τρίτο σερί παιχνίδι ο Ιωαννίδης

Χωρίς τον Γιώργο Ιωαννίδη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (03/02) με την Κέρκυρα.

Ο 24χρονος αμυντικός προσπάθησε να λάβει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, όμως, δεν τα κατάφερε, αφού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Αντίθετα ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντένις Σόουζα, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση, έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του και είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την Κέρκυρα.