Μήνυση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον οπαδό που επιτέθηκε στο Μαυρία

Δημοσίευση: 30/10/2012 03:10
Συντάκτης: archived
146 προβολές

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογραμμίζει την απόφαση της να κινηθεί δικαστικά τον δράστη του χτυπήματος και τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός επιτίθεται στη Nova για τη μη κάλυψη και περιγραφή του περιστατικού και καλεί τον ΟΦΗ να καταδικάσει, έστω και αργά, τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να καταγγείλει δημόσια και με τον πλέον επίσημο τρόπο την κατάπτυστη χειρονομία του «φιλάθλου» του ΟΦΗ, ο οποίος χτύπησε εν ψυχρώ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χάρη Μαυρία.

Προσφεύγουμε νομικά και μηνύουμε το δράστη της συγκεκριμένης ενέργειας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη.

Προκαλεί, βεβαίως, απορία το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι όχι μόνο δεν σχολίασε το παραμικρό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του αγώνα, αλλά «κατάφερε», διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρει και να δείξει το πλάνο του επεισοδίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περισσότερο από τέσσερις (4) ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Τέτοιου είδους παραλείψεις πληγώνουν ανεπανόρθωτα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πρωτάθλημα μας και ενισχύουν στο έπακρο την καχυποψία.

Προς αποφυγή οποιουδήποτε κακεντρεχούς συνειρμού θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θλιβερό επεισόδιο για να διεκδικήσει ή να επιδιώξει το παραμικρό όφελος εκτός αγωνιστικού χώρου. Η τακτική της διεκδίκησης οφέλους στα χαρτιά χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα.

Τέλος, ακόμα περιμένουμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μια δημόσια καταδίκη που θα έδειχνε, αν μη τι άλλο, ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά (που δεν είναι και πρωτόγνωρη στο συγκεκριμένο γήπεδο) δεν ενθαρρύνεται σιωπηρά από τους οικοδεσπότες των ανεγκέφαλων.

Υ.Γ.: Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν η ευαισθησία της Ποδοσφαιρικής Εισαγγελίας εξαντλείται σε δηλώσεις και ανακοινώσεις ή επεκτείνεται και σε περιπτώσεις χειροδικίας."