Περιστερίδης, Σταφυλίδης και Ταχτσίδης μιλούν για την κλήση τους στην Εθνική

Δημοσίευση: 12/11/2012 08:11
Συντάκτης: archived
165 προβολές

Τα τρία νέα πρόσωπα της Εθνικής ομάδας, ο Κώστας Περιστερίδης, ο Κώστας Σταφυλίδης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησαν για τις πρώτες εμπειρίες τους ως παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε: "Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον κ. Σάντος και τους συνεργάτες του να είμαι εδώ, θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τους δικαιώσω. Η δουλειά που γίνεται από την Εθνική είναι πολύ καλή.

Όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο και σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις στην Ανδρών, πρέπει να αρχίζεις πιο χαλαρά. Δεν μπορείς απευθείας να μπεις σε ένα επίσημο παιχνίδι", είπε αρχικά ο Σταφυλίδης και πρόσθεσε για το φιλικό ματς: "Θα δείξουμε ότι δείχνουμε πάντα. Διάθεση για ποδόσφαιρο, πάθος και θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα".

Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης στον κόσμο ο οποίος δεν θέλει να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Στα χαμηλότερα κλιμάκια υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω πως θα προωθηθούν".

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Κώστας Περιστερίδης είπε: "Έμεινα έκπληκτος όταν έλαβα το μήνυμα. Όταν όμως είσαι Έλληνας ποδοσφαιριστής και η ομάδα σου κάνει καλή πορεία, περιμένεις την κλήση στην Εθνική".

Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, περνάμε καλά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, παρότι φιλικό, καθώς όλα τα παιχνίδια της Εθνικής είναι πάντα σημαντικά. Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά και να κερδίσουμε.

Ήρθα εδώ να με δει ο προπονητής και να με γνωρίσει. Είμαι ένας νέος τερματοφύλακας, πρέπει να μαζέψω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου. Το αν θα παίξω ή όχι, είναι σχετικό, είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι άλλωστε στην αποστολή της Εθνικής ανδρών. Το σίγουρο είναι πως θα μαζέψω εμπειρίες".

Τέλος ο μέσος της Ρόμα Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέφερε: "Η κλήση ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας μου, ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Εθνική.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική και όποτε μου ζητηθεί θα το κάνω. Θα είμαι έτοιμος αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω με την Εθνική ομάδα και να βοηθήσω όπως μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Παρακολουθώ την Εθνική. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Το παιχνίδι τηςΤετάρτης είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τις δυνάμεις μας και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε".