Ο Φέντερερ ξεπέρασε τον Λεντλ

Δημοσίευση: 07/11/2012 11:11
Συντάκτης: archived
244 προβολές

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε 2-0 σετ του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς στον εναρκτήριο αγώνα του London Masters, έφτασε τις 40 νίκες στη διοργάνωση και ξεπέρασε το θρυλικό Ιβάν Λεντλ.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι ο αντίπαλός του προερχόταν από ίωση και χάνοντας μόλις έναν πόντο στο πρώτο του σερβίς, πήρε δια περιπάτου το πρώτο σετ με 6-3,

Το δεύτερο αποδείχθηκε ακόμη πιο εύκολη υπόθεση, αφού ο 17 φορές νικητής grand slam ήταν ασταμάτητος στο σερβίς και εν τέλει επικράτησε 6-1.

Με τη νίκη του στην Ο2 Arena ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε το προβάδισμα στο Group B, ενώ ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς καλείται να νικήσει έναν εκ των Νταβίδ Φερέρ ή Χουάν ντελ Πότρο αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.