Με αίσιο τέλος έληξε η υπόθεση εξαφάνισης του 50χρονου καθηγητού Πανεπιστημίου. Ο άνδρας, που αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη (26/8) στην Κρήτη, συναντήθηκε με αστυνομικούς της Ασφάλειας Λασιθίου που χειρίζονταν την υπόθεση, ενώ μαζί του ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αρπαγής του.
Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις ότι το περιστατικό συνδέεται με την εξαφάνιση 20χρονης φοιτήτριας τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κρήτη, καθώς φερόμενος δράστης της αρπαγής του 50χρονου καθηγητή είναι ο αδελφός της αγνοούμενης κοπέλας.
Ο αδερφός της κοπέλας θεωρούσε ότι ο καθηγητής σχετίζεται πιθανόν με την εξαφάνιση της αδελφής του, καθώς και ότι θα μπορούσε να παράσχει πληροφορίες σχετικά με την τύχη της 20χρονης.
Από έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της φοιτήτρια, που εξαφανίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε διαπιστωθεί ότι διατηρούσε επικοινωνία με τον 50χρονο καθηγητή, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.
Όταν ο 50χρονος επισκέφθηκε το Λασίθι από όπου κατάγεται, οι συγγενείς της 20χρονης τον δέσμευσαν, θεωρώντας ότι συνδέεται με την εξαφάνισή της.
Μετά από συνεννοήσεις με τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν την υπόθεση, ο 50χρονος καθηγητής και ο αδελφός της κοπέλας και δράστης της ιδιότυπης αρπαγής συναντήθηκαν πριν από λίγες ώρες με τους αστυνομικούς, δίνοντας τέλος στο μυστήριο.