Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-2

Δημοσίευση: 19/12/2011 09:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
127 προβολές

Τέσσερις ήττες στο τάι μπρέικ από τις έξι που είχε συνολικά, είχε υποστεί ο Άρης στο πρωτάθλημα, ωστόσο την Κυριακή (18/12) κατάφερε να...ξορκίσει την κατάρα, νικώντας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Αλεξάνδρειο με 3-2 σετ για την 8η αγωνιστική.

Αυτό ήταν το δεύτερο, μόλις, θετικό αποτέλεσμα των Θεσσαλονικέων και το πρώτο εντός έδρας που θα τους τονώσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, με τους Θρακιώτες, από την άλλη πλευρά, να γνωρίζουν την πέμπτη ήττα τους.

Λίγο πάντως έλειψε οι γηπεδούχοι να μην χαρούν ούτε αυτή τη φορά, καθώς αν και προηγήθηκαν με 13-10 στο τάι μπρέικ, βρέθηκαν στη συνέχεια πίσω με 15-14. Οι "κιτρινόμαυροι" έδωσαν τέλος στο έκτο ματς μπολ που είχαν ενώ είχε προηγηθεί και ένα του Εθνικού.

Τα σετ: 25-17, 31-33, 25-22, 23-25, 20-18