Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-3

Δημοσίευση: 05/12/2011 11:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
124 προβολές

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Volleyleague Cup, ήρθε η...προσγείωση για τον Φοίνικα Σύρου.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν αυτός που έκοψε τη φόρα των νησιωτών, κάνοντας το διπλό στη Σύρο με 3-1 σετ για την 6η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα, παίρνοντας δια περιπάτου το πρώτο σετ αλλά η συνέχεια ανήκε στους Θρακιώτες, οι οποίοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έφτασαν στην εκτός έδρας νίκη.

Να σημειωθεί ότι ο Φοίνικας παρατάχθηκε χωρίς τον Γκοτς, που αποτελεί παρελθόν και η θέση του είναι, προς το παρόν, κενή ενώ ντεμπούτο με την φανέλα του Εθνικού έκανε ο νέος λίμπερο, Μίτρεφ που αντικατέστησε τον Κεϊρόζ.

Η βαθμολογία και όλα τα στατιστικά

Τα σετ: 25-17, 22-25, 24-26, 22-25.

Φοίνικας: Ντάνγκουμπιτς 6, Κουρνέτας 4, Θάνος 5, Νικηφορίδης 11, Ντόκιτς 20, Λάππας 16 / Σουλτανόπουλος 6, Παπαγγελόπουλος, Κουρούπης (λ-59%).

Εθνικός: Καβαρντζίεφ, Κόβατς 6, Γκονζάλες 20, Γραμματικάκης 12, Δαλακούρας 7, Κουμεντάκης 14 / Δαλακούρας 1, Μίτρεφ (λ-62%), Σιδηρόπουλος 3, Παπάζογλου.