Τριήμερο Γαστρονομίας στην Κρήτη

Δημοσίευση: 04/02/2014 11:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
2229 προβολές

Τριήμερο Γαστρονομίας στην Κρήτη με δύο κορυφαίους σεφ. Ο κορυφαίος Chef Λευτέρης Λαζάρου και ο Chef Patissier Chocolatier Δημήτρης Χρονοπουλος συναντιούνται σε ένα μοναδικό τριήμερο σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας που θα προαγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Hotelier Tourism Studies & Training, στο Caldera, Creta Paradise στο Γεράνι, Χανιά. 21, 22 & 23 Φεβρουαρίου 2014

Τo πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι:

Πρωί: 10:30 - 14:00 Μαγειρική με τον Λευτέρη Λαζάρου

1) ριζότο με μελάνι σουπιάς
2) Σαλιγκάρια με μους φαβας
3) Καρπατσιο λαβράκι
4) Τσιπούρα με άγρια χόρτα
5) Γαρίδες σκορδατες
6) Γαρίδες - μους απο κουνουπίδι
7) Σολομός μαρινε με φύκια
8) Καλαμάρι με pesto βασιλικού
9) Φακή με χταπόδι ,μέλι ,πορτοκάλι
10) Σαλάτα από καπνιστή ρέγκα
11) Φιλέτο Τσιπούρας με αρωματισμένο ελαιόλαδο βανίλιας
12) Γαλέος με ρεβίθια

Απόγευμα: 17:30 - 21:30 Ζαχαροπλαστική με τον Δημήτρη Χρονόπουλο

1) Γλυκό εστιατορίου

• Παρφέ Καρύδας αρωματισμένο με Lime, συνοδευόμενο από Tartar Μάνγκο, Sorbet Πράσινο Μήλο και Σάλτσα από Φρέσκα Framboise
• Δροσερή Σούπα από Κόκκινα Φρούτα με Ζαχαρωμένες Βιολέτες, συνοδευόμενη από Παγωτό Lemongrass
• Καραμελωμένη Λευκή Σοκολάτα με Βανίλια, συνοδευόμενη από Καραμελωμένα Βύσσινα και Sorbet Βύσσινο
• Μαρέγκα Έκπληξη με Παγωτό Λουίζα και Σφαιροποίηση Litchi
• Millefeille Σοκολάτας αρωματισμένο με Tonka, συνοδευόμενο με Παγωτό Κανέλα και Σάλτσα Καφέ

2) Μινιατούρες

• Ταρτάκι Μήλο-Κανέλα
• Macarons Cassis-Βιολέτα
• Γλειφιτζούρι Τριαντάφυλλο-Framboise
• Κορμουδάκι Καρύδα-Μάνγκο με επικάλυψη Πραλίνα
• Cremeux Λεμόνι-Λουίζα και Μαρέγκα Lime με Αφυδατωμένες Φράουλες

3) Γλυκά σε μπουφέ

• Millefeille Mascarpone-Βανίλια
• Μους Λευκής Σοκολάτας αρωματισμένη με Lime και Coulis Framboise
• Panna Cotta Βανίλια με Ζελέ Κρόκο Κοζάνης, Φράουλα και Γλυκό Αγγουράκι
• Μους Σοκολάτας Γάλακτος με τραγανά κομμάτια Σοκολάτα-Καραμέλα
• Μους Αμυγδάλου αρωματισμένη με Τσάι , Coulis από Μύρτιλο και Γλάσο Ivoire-Βιολέτα

4) Τούρτες - πάστες

Θέμα: Μαγειρική και ζαχαροπλαστική

Τύπος Σεμιναρίου : Παρουσίαση με Γευσιγνωσία

Κόστος συμμετοχής : 350 ευρώ

Τοποθεσία : Εγκαταστάσεις σχολής Hotelier  Tourism Studies & Training στο Caldera, Creta Paradise στο Γεράνι, Χανιά

Ώρα προσέλευσης : 10:00 π.μ.

Διοργάνωση : Gourmet Chef, τηλ. 2810223031

Για τους συμμετέχοντες εκτός Χανίων υπάρχει ειδική προσφορά για τη διαμονή τους στις εγκαταστάσεις της Hotelier Tourism Studies & Training στο Caldera, Creta Paradise στο Γεράνι, Χανιά.

Tel.: +30 28218 00 803

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης , καθώς και το πλήρες συνταγολόγιο .

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Ημερομηνίες:    21, 22 & 23 Φεβρουαρίου 2014, 10:00
Τοποθεσία:    Creta Paradise, Γεράνι, Χανιά
Είσοδος:    350 ευρώ