Έρχεται στις 18 Μαΐου το Skywalker Plus Festival στο Ηράκλειο!

Δημοσίευση: 14/05/2024 11:05
Συντάκτης: digitalcrete.gr
454 προβολές

Πάνω από 100 εταιρίες και φορείς θα είναι εκεί για να σας υποδεχτούν, εσείς θα λείπετε;

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα συνδυάζει την Εργασία, την Εκπαίδευση,  την Επιχειρηματικότητα, τις Ερασιτεχνικές Ασχολίες και τον Εθελοντισμό σε μία εκδήλωση, το Skywalker Plus Festival.

Το Skywalker Plus Festival, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18  Μαΐου από τις 11:00 έως τις 17:00 στο Talos Plaza & Rotonda Events στο Ηράκλειο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που αναζητούν τον επόμενο εργοδότη τους, θέλουν να γνωρίσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και να ενημερωθούν για αυτά, επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, είναι δραστήρια και ψάχνουν νέες ασχολίες για τον ελεύθερο χρόνο τους και επιθυμούν να γνωρίσουν τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φορείς της περιοχής τους. 

Το Skywalker Plus Festival αποτελεί μια εκδήλωση για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη τους μέσα από τα μάτια των τοπικών φορέων της στο πλαίσιο των δράσεών τους καθώς και για όσους αναζητούν την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τις φρέσκες ιδέες και τη διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους. 

Μουσική, χορός και βιωματικές δραστηριότητες συνδυάζονται αρμονικά σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, πλαισιωμένο από εκθέτες που καλύπτουν 5 βασικούς τομείς της ενεργής καθημερινής ζωής:

• Χόμπι / Ερασιτεχνικές Ασχολίες: Είστε χομπίστες ή θέλετε να γίνετε; Θα γνωρίσετε από πρώτο χέρι όλες τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας. Εκθέτες με βιωματική παρουσία θα βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ για να δοκιμάσετε νέες ασχολίες σε μια άκρως ψυχαγωγική ατμόσφαιρα!

• Εκπαίδευση: Είστε μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικοί ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα; Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τις εκπαιδευτικές δράσεις και τους ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς της περιοχής σας!

• Επιχειρηματικότητα: Θα γνωρίσετε τις εταιρίες που καινοτομούν δίπλα σας, με έμφαση στις νεοφυείς μορφές και στην τεχνολογία, καθώς και στα συνεργατικά μοντέλα.

• Εθελοντισμός: Θα μάθετε για το έργο των ΜΚΟ της περιοχής σας καθώς επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να στηρίξετε τις προσπάθειες των οργανώσεων και των εθελοντών.

• Εργασία: Θα συνδεθείτε αποτελεσματικά με εταιρίες που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης προσωπικού. Θα γνωρίσετε τις εταιρίες και τη φιλοσοφία τους, θα στείλετε το βιογραφικό σας, θα δώσετε συνεντεύξεις εργασίας, θα δικτυωθείτε και θα αποκτήσετε νέες γνώσεις. Μέσα από αυτή τη διαδραστική ατμόσφαιρα, η αναζήτηση εργασίας παύει να είναι μια μονότονη διαδικασία!

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το https://plus.skywalker.gr.

Επιπλέον, μπορείτε να  δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event: Το Skywalker Plus Festival έρχεται στο Ηράκλειο!

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, FLASHNEWS.GR, ΠΑΤΡΙΣ, RETHEMNOS.GR, HANIANEWS, ATHLITIKO.GR, DIGITAL CRETE, PINK.GR, TOURISM TODAY, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ,  HELLENIC MEDIA GROUP, LET IT BE.GR, UNI-TIES.GR, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr